Aanbieding 9 stuks medische mondkapjes optimale bescherming ,KN95, FFP2 norm op voorraad, in principe morgen in huis

KN95 mondkapje (Respirator mask)

Disclaimer. Hoewel deze mondkapjes ingekocht zijn bij een betrouwbare leverancier en voorzien van CE certificaat zoals te zien is bij de afbeeldingen, kunnen wij de kwaliteit niet garanderen omdat wij zelf niet verantwoordelijk of bevoegd zijn voor certificatie. In het nieuws hebben wij vernomen dat een aantal mondkapjes KN95 door het landelijk consortium hulpmiddelen is afgekeurd wegens onvoldoende kwaliteit terwijl ze wel een certificaat hadden. 

Het wegwerpmasker KN95 is een veiligheidsapparaat dat de neus en mond bedekt en de drager beschermt tegen het inademen van bepaalde gevaarlijke stoffen. Een KN95 masker beschermt je tegen het inademen van kleine deeltjes in de lucht zoals stof en “natte” deeltjes zoals nevel. Het is ontworpen om ten minste 95% van de kleine deeltjes in de lucht weg te filteren.

Beschermingsniveau

KN95 (optimale bescherming)

Filterniveau

minstens 95%

Kleur

blauw

Maat

Eén maat (volwassenen)

Aantal

3 pakjes  verpakkingen van 3 mondkapjes = 9 mondkapjes totaal

Land van herkomst

China

Productiestandaard

met certificaat, zie foto

 

Productbeschrijving
Het wegwerpmasker KN95 is een veiligheidsapparaat dat de neus en mond bedekt en de drager beschermt tegen het inademen van bepaalde gevaarlijke stoffen. Een KN95 masker beschermt je tegen het inademen van kleine deeltjes in de lucht zoals stof en "natte" deeltjes zoals nevel. Het is ontworpen om ten minste 95% van de kleine deeltjes in de lucht weg te filteren.
Deze maskers worden geproduceerd in China als een reactie op de COVID-19 (Coronavirus) uitbraak.

De maskers hebben naar opgave van de leverancier KN95 certificatie en de nationale Chinese productie standaard GB2626-2006. KN95 is de Chinese equivalent van de Europese FFP2 norm en Amerikaanse N95 certificering.

Kenmerken

  • Gecertificeerd KN95 filter, zie foto met certificaat
  • Niet-vette deeltjes filterwerking> 95%,
  • Geschikt voor volwassenen (één maat).
  • Oorlus ontwerp voor makkelijk gebruik
  • per 3 mondkapjes verpakt in plastic verpakking

    Let op!
  • Indien het masker niet correct op het gezicht wordt geplaatst kan dit de effectiviteit beïnvloeden
  • Als u een reeds bestaande medische aandoening heeft, kan het dragen van een masker de ademhaling bemoeilijken, omdat u lucht door het masker moet trekken terwijl u inademt.

Mondkapjes zijn niet onze gebruikelijke branche, maar hebben wij in het assortiment opgenomen omdat onze Zeeuwse knopen momenteel weinig verkopen. Onze Chinese leverancier waar wij al jaren mee samen werken (met andere artikelen) achten wij zeer betrouwbaar.  Deze partij mondkapjes is beschikbaar gekomen omdat andere klanten de kleur blauw voor mondkapjes niet wilden.

© 2015 - 2020 Zeeuwse knopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel